събота, 2 юни 2012 г.

Нещо Интересно: Феисбук
 Писател:Дженк Сейфи

 

NBC е The Voice е вокална шоу конкурс с участието на музикант-знаменитост треньори Кристина Агилера, Cee Lo Green, Адам Ливайн и Блейк Шелтън. NBC разработи уеб и мобилни приложения за The Voice, където хората могат да се свързват с артисти от четенето на техните блогове, гледане на видео и да гласуват за техните изпълнения.

РезултатЧрез интегриране с отворен Графика за сезон 2012 г., The Voice сезиране трафик от Facebook увеличение с повече от 2x и на средния брой онлайн гласове на уникален потребител увеличение с близо 40% (спрямо сезон 2011).
Какво прави добре The VoiceГласовите карти, най-социалните взаимодействия вземат хората гласуваха за един художник - за да отворите графика да се опрости споделянето на Facebook.The Voice дава на хората по начин, за да добавите личен коментар на всеки гласуване. Чрез добавяне на коментар към съобщението имот, съответното съдържание може да се докаже с приятели във Facebook.The Voice показва, как приятели гласува в предишните седмици, за стимулиране на разговори и насърчаване на поделянето.Чрез Timeline струпвания, хората могат да споделят тяхната история на глас и да покажат своята подкрепа за преуспяващ художник, създавайки интересни истории за приятели.
Изпълнение на профилДействия - Обекти

    
- Художник на гласове:
    
"На Jillian Stefanki гласуваха за художник"
    
Прочетете член:
    
"Гай кръст четох една статия"
    
Watch - видео:
    
"Брайънт Лий гледани видео"
Струпването

    
Най-нови гласуване
    
Художници са гласували за
    
Подадените гласове, и споделят с приятели
Джеф БоуенПлатформа Updates: Операция Любовна разработчициПо Джеф Боуен - четвъртък в 02:00От миналата сряда на актуализация, ние Разглежданият Бинго Баш и започна способността на хората да играят игри в News Feed.Изпитване на FQL в Graph API ExplorerДнес ние добавихме "FQL заявка" в раздела за Graph API Explorer, за да направи по-лесно да се тества и да играят с FQL. Както и преди, можете да тече FQL запитвания чрез Graph API, чрез издаване на HTTP получите искане да https://graph.facebook.com/fql?q=QUERY където заявката може да се един FQL заявка или JSON кодиран речник, на запитвания . Този раздел в Graph API Explorer просто ти дава бърз начин да експериментира с запитвания.Актуализирани отворени Графика Издателска НасокиДа даде на хората във Facebook най-добрия опит, ние ви представяме няколко нови открити Графика издателски насоки. В случаите, когато тези промени изискват да модифицирате съществуващ App, ще разполага с 90 дни, за да завършите актуализация на нашата политика Горещи ПРОМЯНА. Тези насоки адрес за обратна връзка, ние сме получили и кодифицира най-добрите практики, които насърчават всеки, който работи с нашата платформа за потребителски опит на първо място.Допълнителна издателска насокаЗа истории за гледане на видео или четене на статия, трябва да използвате вградения в часовника и прочетете действия. Ние вече няма да одобрява действия за избор на тези истории.90-дневно обновяване прозорец

    
Дори ако сме одобрени вашия потребителски действия за четене статия или гледане на видео, трябва да мигрират към използване на вградения в действие, отново приложението ти и се одобрява. Моля, прегледайте изискванията за работа с четат и гледат на действията.

    
Вграден в гледат и четат действия могат само да се публикува, след като някой се занимава със съдържанието, за 10 или повече секунди. Ако видеото е по-кратък от 10 секунди, зрителят трябва да гледате цялото видео.

    
Маркиране на хора и места:

        
Само насърчи хората да маркират приятели, когато те са действително извърши действие заедно.
        
Само да насърчи хората да маркирате едно населено място, ако в момента те са на това място.Най-добра практика: потребителски контроли за споделянеТрябва да позволите на хората да се обърнат, споделяне или изключите за съдържанието в приложението ти, и настройката, потребителят е избрал, трябва да продължават. Научете повече за нашите правила и насоки:

    
Open Graph Чеклист
    
Вграден в действие Видове
    
Във Facebook Платформа политикиЧупене промени следващата седмицаНа 6 юни, следните промени ще влязат в сила. За повече информация, вижте Пътна карта за разработчици.Премахване на FBMLFBML приложения вече няма да работи на платформа. "Миграция" FBML Премахване ще се появи и ще бъдат активирани за всички приложения. Това ще бъде възможно да забраните на миграцията, като по този начин отново дава възможност на FBML, до 5 юли, 2012 г., когато на миграцията и всички FBML крайни точки ще бъдат премахнати напълно.XMPP Връзките трябва да се направи през TLSApps свързващи XMPP услуга на Facebook ще се изисква да се използва STARTTLS за всички връзки. Ние ще започне да се отхвърли некриптиран връзки.Bugs дейност между вторник, 22 май, вторник, 29 май

    
150 грешки са докладвани
    
33 грешки са възпроизводими и възприети (след дубликати отстранени)
    
5 грешки са по проект
    
18 грешки са фиксирани
    
29 грешки са два екземпляра, невалидна, или се нуждаете от повече информация

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Loading...

Krasiko Sport

Krasiko Sport
Sposnored