четвъртък, 31 май 2012 г.

Бойко Борисов възражда Нефтохимик


Бойко Борисов възражда Нефтохимик




Министър-председателят Бойко Борисов се ангажира с проблемите на футболния клуб Нефтохимик (Бургас), след като изслуша представители на фенклуба по време на днешното си посещение в морския град. Борисов присъства днес на откриването на регионалната станция на БНР, който ще носи името Радио "Бургас" и започва с 12-часова програма за града и Южното Черноморие.


Феновете на зеления клуб го изчакаха пред сградата на радиото и го помолиха за съдействие по проблемите им. Те поискаха тимът да се върне за мачовете си на стадион Лазур, известен преди 10 години като стадион Нефтохимик. Отделно от това, запалянковците настояваха и за съдействие за фирма-партньор, която да подпомогне Нефтохимик.

"Шейховете, един от най-прогресиращите клубове в края на 20-и век, сега завършиха на 3-о място в Източната Б група и се разминаха с промоция в елита. Кметът на Бургас Димитър Николов също беше на откриването и се присъедини към импровизирания разговор между запалянковците и премиера.

Той обясни, че стадион Лазур в момента е собственост на инвестиционна компания на Митко Събев, президент на другия отбор в града Черноморец. Общината обаче се ангажира да плаща наема на Нефтохимик за домакинските мачове, ако се стигне до договор. Бойко Борисов поиска да бъде уредена среща по този въпрос с Митко Събев.

Освен това, Борисов се ангажира да намери спонсор на Нефтохимик, както и общината да увеличи субсидията за клуба. До момента Нефтохимик играе на стадиона в квартал Долно Езерово, който има лиценз за Б група.

Вчера пък досегашния инвеститор в Нефтохимик Валентин Каравълчев обяви, че чужденец се е свързал с него и е поискал повече подробности, както и изявил желание да купи клуба. Каравълчев обаче каза, че единствено е провел телефонни разговори с този човек и не го познава лично все още.

E-burgas:Ексклузивно: „Лукойл“ става спонсор на Нефтохимик

Ексклузивно: „Лукойл“ става спонсор на Нефтохимик

За един час премиерът Бойко Борисов реши всички проблеми на Нефтохимик - намери спонсор на клуба, а сега е на път да уреди и връщането на стадион "Лазур"


Нефтената рафинерия „Лукойл“ ще поеме издръжката на Нефтохимик през следващия сезон, стана ясно преди минути. От компанията веднага са откликнали на призива на премиера Бойко Борисов и са се ангажирали да подпомогнат финансово клуба, като се превърнат и в негов основен спонсор.

Сумата, която ще бъде отпусната за първата година е 300 хил.лв, а останалата част ще се осигури от Община Бургас. Партньорството ще е дългосрочно. Допълни подробности тепърва предстои да се обсъждат.

Очаква се по-късно през деня да стане ясно и дали Нефтохимик ще може да играе на стадион „Лазур“ през новия сезон. Министър-председателят има среща с представител на Черноморец в ранния следобед.

Очаквайте подробности !

Все още търсим спонсори,може да го пускаме дори в телевизията този канал

Все още търсим спонсори,може да го пускаме дори в телевизията този канал



Готови сме да запоцнхем да работим ,но ни трябват финансови възможности.Имаме екип,които има опит във видео програмирането и опит в снимането.Нафта Нюз,ще направи голяма крачка напред заедно с Нефтохимик ако това са осъществи.
Този канал може и да се включи във вашата кабелна телевизия (Булсатком,Мтел,БТК И ДР). Услугата + кабела е 12 лв.

Нафта Нюз: Търсим журналисти за екипа ни,моля кандидати да пуснат кометърче,за да разговаряме с тях.

Мазут ТВ Скоро в Интернет и във вашите телевизии











Ето какво може да гледате в МАЗУТ ТВ

сряда, 30 май 2012 г.

Нафта Нюз: Пускаме тв канал за феновете на Нефтохимик

Нафта Нюз: Пускаме тв канал за феновете на Нефтохимик



Журналистите от ''Нафта Нюз'',пускат нов онлайн телевизонен канал,по който може да наблюдавате мачове и програми свързани с Нефтохимик.Във момента действат 3-ма хора от снимачния екип.Търсят се добри спонсори за пътуванията по мачовете на екипа,за да заснеме кадрите и да ги покаже на Живо(Лаиф),чрез ЛC Поток.
За какво го правим това ?-


Отговор: Нефтохимик е славен отбор със горда футболна история.Бургас е ''завладян'' от фенове на ''шейховете''.Тази обич,продължава със години.Когато,някои няма финансова възможност или има ангажимент,може на живо да наблюдава мачовете на любимия си отбор.Целта ни е да покажем,че Нефтохимик е един славен отбор и има горди фенове,който обичат истинкси своя отбор !


За тези,които проявяват интерес към телевизиония канал и искат да помогнат за осащесвяването му,нека да пишат коментар !

Скоро в Нафта News !

Кметът: Търсим варианти за Нефтохимик

Търсим варианти за Нефтохимик. За трети път се случва нещо подобно. Досега сме се справяли, смятам, че и този път ще се справим. Няма да се откажем. Убеден съм, че скоро време ще се намери нов спонсор”. Това заяви в телефонно интервю пред е-burgas кметът Димитър Николов.

Градоначалникът изрази мнение, че Нефтохимик ще продължи да съществува и бъдещето му не е чак толкова неясно. „Засега общината съвестно и регулярно си изпълнява финансовите ангажименти за годишната субсидия на клуба. Тя е един от основните спонсори. Трябва само да намерим и още един партньор”, допълни още Николов.

Кметът дипломатично отхвърли питането – дали е разговарял с евентуален нов инвеститор, готов да се нагърби с издръжката на клуба. „Това са разговори между две частни компании и всяка намеса на кмета е много деликатна”, отговори Димитър Николов.

Според неофициална информация кметът вече е провел предварителни разговори с предприемач, готов да поеме издръжката на клуба.  Дали обаче той ще се съгласи да застане начело на шейховете - ще стане ясно в следващите две седмици.

THE BIG MEN OF BOURGAS
Кметът Димитър Николов смята, че ще се намери нов спонсор за Нефтохимик

 

понеделник, 7 май 2012 г.

Нефтохимик победи с 3:1 Спартак (Варна)


Нефтохимик обърна Спартак Варна от 1:0 на 3:1.Публиката видя слаб мач на 'шейховете' до 70 минута.След 70 минута нещата окончателно се промениха.По-стабилна игра в атакуващ и защитен план помогнаха на нафтата да изравнят.
Бургас. Нефтохимик победи с 3:1 Спартак (Варна) в последния мач от 24-ия кръг на Източна "Б" група. Успехът изкачи бургазлии на 2-ото място, на 3 точки зад лидера Етър. Още следващата седмица двата тима имат мач помежду си - на 12 май на стадион "Ивайло" в директен сблъсък двата тима могат да решат кой печели промоция за "А" група.
Загубата оставя варненци под чертата - на 8-ото място с 29 точки, на 1 зад Добруджа.


Повече информация:
                       
Съдия: Георги Игнатов
Стадион: \"Червено знаме\", Долно Езерово
Нефтохимик     3:1     Спартак (Варна)

Голмайстори
                Беадир Беадиров         20\'
70\'         Васил Калоянов                
73\'         Диян Молдованов                
90\'         Любомир Божинов        
Състав
        Божидар Стойчев                                     Мирослав Марков        
        Диян Лефтеров                                          Диян Дончев        
        Адриан Олегов                                        Венцислав Маринов        
        Диян Молдованов                                  Стоян Георгиев         22’
        Момчил Желев                                       Георги Димитров         60’
        Антон Иванов                                    Диан Кателиев        
        Любомир Божинов                            Васко Боев        
68’     Петър Колев                                      Боян Илиев        
46’         Станимир Митев                       Велимир Иванович        
              Васил Калоянов                           Ерхан Мехмд    
              Галин Димов                               Беадир Беадиров              
Смени
83’         Тодор Стоев           Мартин Цирков         22’
46’         Емануил Манев           Десислав Дяков         60’
68’         Милен Христов                  
Със тази победа нафтата остава в битката за А група.Лидерът все още е Етар(Велико Търново).Следващият мач на нафтата е срещо Етар във Велико Търново

Krasiko Sport

Krasiko Sport
Sposnored